Kom niet zonder afspraak naar het gemeentehuis van Berkelland


BERKELLAND – Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus heeft de gemeente Berkelland haar dienstverlening aangepast. Er wordt gewerkt op afspraak, er is geen vrije inloop. U wordt dan ook verzocht om niet zonder afspraak naar het gemeentehuis te komen.  U kunt eenvoudig een afspraak inplannen via de website http://www.gemeenteberkelland.nl, of door te bellen naar 0545-250 250.

De openingstijden zijn:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.
Op woensdag van 8.30 tot 16.30 uur en van 17.00 tot 19.00 uur (alleen balies Burgerzaken).

Er wordt gevraagd om bij uw bezoek aan het gemeentehuis een mondkapje te dragen. En om niet meer dan 5 minuten van te voren naar uw afspraak te komen.

Heeft u last van een verkoudheid, hoesten of koorts?
Als u klachten wordt u verzocht om geen afspraak te maken. Heeft u al een afspraak staan? Dan wordt u vriendelijk verzocht deze te annuleren en een nieuwe afspraak te maken wanneer u zich weer beter voelt. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven