Meespelen met De Notenbende bij Excelsior Eibergen? Meld je nu aan

EIBERGEN – Na de herfstvakantie kunnen kinderen vanaf 7 jaar weer spelen met muziek bij Excelsior Eibergen. De Notenbende is een écht orkest waarin je samen leert en samen speelt. Dat doe je op een instrument dat je zelf hebt uitgekozen. Bendeleden kunnen kiezen uit klarinet, saxofoon, trompet, bariton of slagwerk.

Bij De Notenbende krijg je de rest van het schooljaar elke week muziekles en vanaf de vijfde les speel je ook al samen in een orkest. Daar wordt niet alleen maar muziek gemaakt, maar ook verteld over muziek en samen gezongen. Iwo Lamonaca is de bendeleider.

Alle bendeleden krijgen een eigen lesboek met inlogcode, zodat je online kunt meespelen met filmjes en MP3’s en thuis oefenen daardoor een stuk leuker wordt. Ook krijg je een instrument van Excelsior in bruikleen en mag je meedoen aan leuke activiteiten van de vereniging.

De Notenbende komt samen in ’t Spieker, op donderdagmiddag van 16.00 tot 16.45. De eerste echte les is op 29 oktober. Kijk voor meer informatie op www.excelsioreibergen.nl/spelen-met-muziek. Aanmelden kan via de site of door een mailtje naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven