Zonnebloem, afd. Borculo-Haarlo start met statiegeldactie


BORCULO – ‘Samen maak je het verschil’ is het motto van de actie die de COOP al ruim 10 jaar organiseert. De actie houdt in dat klanten die hun statiegeldflessen hebben ingeleverd de bon ervan deponeren in een speciale ‘spaarpot’. Charitatieve instellingen kunnen zich aanmelden als zij menen voor de actie in aanmerking te komen. De aanvraag van de Zonnebloem, afd. Borculo-Haarlo werd gehonoreerd. Gedurende de periode van 1 oktober t/m 31 december is de inhoud van de spaarpot bestemd voor deze vrijwilligersorganisatie. Bovendien verdubbelt de COOP nog eens de waarde van de geschonken bonnen.

Van de opbrengst worden activiteiten georganiseerd voor mensen met een lichamelijke beperking, die daardoor in eenzaamheid dreigen te raken. In deze tijd van corona ligt die eenzaamheid op de loer. Voor zover mogelijk proberen de vrijwilligers van de Zonnebloem met veel creativiteit en inzet wat vrolijkheid te brengen in het leven van kwetsbare mensen. De vrijwilligers hopen dan ook dat heel veel mensen gebruik zullen maken van de mogelijkheid hun statiegeldbon in de tijdelijke spaarpot van de Zonnebloem te deponeren.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven