Sint gaat online in Ruurlo

RUURLO – De sinterklaascommissie van de Ruurlose Ondernemers Vereniging (ROV) heeft deze week opnieuw vergaderd om te kijken hoe de jaarlijkse intocht vorm te geven. Nieuwe maatregelen omtrent de corona maken het helaas dit jaar niet mogelijk om op de gebruikelijke manier de intocht houden. Maar wat is Ruurlo zonder sinterklaasintocht?

Met deze vraag werd de vergadering afgelopen woensdag afgetrapt. De intocht wordt gezien als evenement. Ook een alternatief, zoals een Sint-drive-thru, is niet langer mogelijk. Maar in een tijd dat alles al zo anders is, moet een traditie blijven bestaan. Het idee ‘Sint-online’ kreeg nog dezelfde avond vorm.

Zoals altijd zullen er prijzen te winnen zijn. Dit jaar wordt er op de basisscholen een kleurplaat uitgereikt aan de kinderen tot en met groep 5. Ze zijn tevens te verkrijgen bij: Swift Hairfashion, de Keizerskroon, Mams Ruurlo, Nicolet Coiffure en Bloem & Dingetjes. De drie mooiste kleurplaten winnen een prijs. Daarnaast is er voor de kinderen van groep 6 tot en met 8 een rebus-puzzel worden gemaakt.

De kleurplaten en rebussen zullen in december worden verzameld.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven