Tweede Kamer verkiezingen en toegankelijkheid

BERKELLAND – De verkiezingen voor de Tweede Kamer komen er aan. Naast alle coronamaatregelen vinden we de toegankelijkheid van de stembureaus erg belangrijk. In Berkelland zijn alle stembureaus op 15,16 en 17 maart dan ook rolstoeltoegankelijk. Stemt u in een andere gemeente? Kijk op http://www.waarismijnstemlokaal.nl hoe het daar geregeld is.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Tweede Kamer verkiezingen en toegankelijkheid”

  1. Gaat u stemmen?

    Denk tijdens het stemmen ook aan de koeien in onze weide. Onze koeien houden de weilanden wel GROEN en niet de zogenaame groene kletspraatjes van politieke RANDSTAD partijen! Wij wonen in de Achterhoek, niet in het westen!

    Welke politieke partijen willen dat heel veel koeien uit Nederland verdwijnen? De volgende partijen:

    D66, ‘Groen’Links, PvdA, Partij voor de dieren, ‘Christen’unie

    Is dat wat u wilt? Koeien uit de wei en vele zonneparken erin. Torenhoge windmolens erop en ook nog heel veel extra parkeerplaatsen voor ambtenaren Gemeente Berkelland. Groen verdwijnt en veel bebouwing verschijnt.

    Met verdwijnen van de koe verdwijnen ook vele weidevogels

    …Het is maar dat u dat weet…

    Maar u bent nog wel baas over uw eigen stem? U beslist toch lekker zelf waarop u stemt. Heb lef, durf te stemmen op een alternatieve GROENE partij die Berkelland wel GROEN houdt, zonneparken en windmolens ERUIT, koeien ERIN !

    http://www.boerburgerbeweging.nl Lijst 23

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven