NL-doet op 28 en 29 mei

BERKELLAND – Op 28 en 29 mei 2021 organiseert het Oranje Fonds NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Heeft u als buurt, vereniging of organisatie nog een klus liggen? Samen klussen is leuker dan alleen. Doe mee op 28 of 29 mei en maak er met elkaar coronaveilig een mooie activiteit van!

Samen de handen uit de mouwen
Of het nu een buurtvereniging, sportclub of zorginstelling is: er is altijd wel een klus te bedenken. Van het opknappen van de kantine, een spelletjesmiddag voor ouderen of het lenteklaar maken van een gezamenlijke speeltuin. Tijdens NLdoet steken we met elkaar de handen uit de mouwen. En zo klaren we met elkaar de klus. Dat voelt goed!

Bijdrage van het Oranje Fonds
Het Oranje Fonds kan een bijdrage geven voor NLdoet klussen. De maximale bijdrage is € 350,- en kan worden aangevraagd tot 23 april (op=op). Er zijn een aantal voorwaarden waaraan uw activiteit moet voldoen om hiervoor in aanmerking te komen. Op http://www.nldoet.nl/financiele-bijdrage leest u hier meer over.

Wij zoeken vrijwilligers voor 28 of 29 mei
Doet u mee met NLdoet en zoekt u nog vrijwilligers voor uw activiteit? Meld uw klus dan aan op www.nldoet.nl. Op die manier kunnen mogelijke vrijwilligers uw activiteit snel vinden en zich inschrijven. Bovendien ontvangt u een leuk promotiepakket (op=op).

Afhankelijk van de coronamaatregelen kan het zijn dat het Oranje Fonds ervoor kiest om deze editie van NLdoet toch nog te verzetten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven