Zomertoer Berkelland voor jongeren in Berkelland


BERKELLAND – Vanaf 19 juli tot en met 22 augustus is er weer een Zomertoer Berkelland, het zomeractiviteitenprogramma voor 6 tot en met 12 jarigen en voor jongeren. Alle activiteiten van de Zomertoer kun je ook dit jaar weer vinden op http://www.sjorssportief.nl. Tik jouw woonplaats of een van de andere plaatsen in en je ziet wat er allemaal te doen is.

Aanmelden via Sjors Sportief Creatief
Meld je aan via http://www.sjorssportief.nl, zodat we precies weten hoeveel kinderen er komen. Ook als er wijzigingen zijn kunnen we je snel bericht geven. Houd ook altijd even onze facebookpagina Zomertoer Berkelland in de gaten. Vind je het lastig om aan te melden via de website, neem dan even contact op met Jimmy’s, Sport Federatie Berkelland, Culturije, of loop binnen bij het spreekuur van Interbeek. Zij kunnen je helpen.

Programma
Dit jaar staat in het teken van de Ode aan het Berkellandse landschap. Daarbij besteden we aandacht aan onze mooie omgeving. We gaan op expeditie met de bibliotheek, spelen de Slag(bal) om Eibergen, bezoeken de voorstelling ‘Buurman in de natuur’ bij Natuurpark Kronenkamp. We creëren Land-Art, Polaroidkunst en portretteren jong en oud. We hebben in elke grote plaats de Berkel Olympics, de Berkel-landspelen, de Berkellandse kampioenschappen, levend monopoly (de Berkelland edition) en we gaan met BIEBlab op reis. Ook gaan we voetballen en andere sporten spelen via de sportapp van Sport Federatie Berkelland. Meld je aan voor de app via www.sjorssportief.nl en je wordt vanzelf op de hoogte gehouden wanneer er gesport wordt.

Iedereen doet mee!
Veel activiteiten van de Zomertoer zijn gratis, zodat zoveel mogelijk kinderen mee kunnen doen. Spreek je niet zo goed Nederlands? Ook dan ben je natuurlijk gewoon welkom bij de Zomertoer. Kijk op http://www.sjorssportief.nl of ga naar het spreekuur van Interbeek. Heeft uw kind een beperking? De activiteiten zijn aan te passen aan ieder kind. Neem minimaal een dag van tevoren even contact op, zodat we samen kunnen afstemmen. Of kijk naar de activiteiten met het logo van Uniek Sporten, speciaal voor kinderen met een beperking.

Heb je onze kunstzinnige wedstrijd al gezien?
Als opwarmer voor de Zomertoer hebben we weer een creatieve wedstijd georganiseerd, dit keer in het teken van de Ode aan het Berkellandse landschap. Doe je ook mee? Bij de bibliotheken in Berkelland kun je een voorbeeld-vel ophalen met meer informatie over de wedstrijd. Je kunt je creatieve kunstwerk nog inleveren tot vrijdag 2 juli! Win jij die leuke prijs en een plekje in de expositie tijdens het Berkelfestival?

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven