Ouderwets gezellige voetbalmiddag op sportpark Dijkhoek ondanks nederlaag DEO

BORCULO – Waar de de opening van het nieuwe seizoen met de derby DEO-GSV’63, afgelopen zondag, nog zeer spectaculair begon, overheerste er om kwart voor vier heel even de teleurstelling op sportpark Dijkhoek. Een 0-3 nederlaag tegen de buren uit Geesteren was namelijk een feit. Voor aanvang van de wedstrijd presenteerden de DEO jeugdleden zich aan het publiek door een fraaie erehaag te vormen, tijdens de opkomst van beide teams. Er was een stormbaan voor de jeugd en een geslaagde verloting in de rust met wel 50 prijzen beschikbaar gesteld door sponsoren van de vereniging.

Goed gevoel
Het mooie weer en het goede gevoel van iedereen weer bij elkaar na anderhalf jaar “corona-tijd” deed de meeste Dijkhoekse aanwezigen de nederlaag snel vergeten.
Het bleef na afloop nog lang druk en ouderwets gezellig in Dijkhoek.

foto’s Jaime Lebbink; meer op de DEO site/Facebook pagina

Aanvoerder Rexwinkel (DEO) overhandigt voor de aftrap een ‘derde helft’-pakket aan scheidsrechter Hilhorst in het kader van de ‘Week van de scheidsrechter’. Zo’n soort pakket heeft DEO deze week ook al haar vaste clubscheidsrechters overhandigd als blijk van waardering. Want zonder deze vrijwilligers geen wedstrijd!