Dag van de Mantelzorg: u kunt zich nog aanmelden


BERKELLAND – Zorgt u langere tijd voor iemand in uw naaste omgeving? Voor iemand die ziek is of een beperking heeft? Dan verdient u het om eens in het zonnetje gezet te worden! Dat doen de gemeente Berkelland en Voormekaar graag voor u op woensdag 10 november, de landelijke Dag van de Mantelzorg. Dit jaar kunt u op 10 november lekker mee-eten met een diner of buffet bij een lokaal restaurant. Lukt het niet om aan te schuiven? Kies dan voor de verwenattentie die thuis wordt bezorgd. Aanmelden kan nog tot en met 22 oktober.

Ook een leuke verrassing voor jonge mantelzorgers!
Ben je jong en zorg jij ook al langere tijd voor je broertje, zusje, opa, oma, vader of moeder? Dan ben ook jij mantelzorger en hebben we een leuke verrassing voor jou! Geef je op via www.gemeenteberkelland.nl/mantelzorg, dan krijg jij je verrassing op 10 november thuis bezorgd.

Aanmelden

Op www.gemeenteberkelland.nl/mantelzorg vindt u een aanmeldformulier. Het kan zijn dat u zorgt voor een inwoner van Berkelland, maar dat u zelf niet in onze gemeente woont. Vul dan een Berkellands adres in waar MEN uw verrassing kunnen afgeven. Bent u niet in staat een formulier in te vullen, vraag dan hulp van mensen om u heen of bel naar het gemeentehuis: 0545-250 250.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven