Needenaar (20) met geweld beroofd van zijn telefoon


NEEDE – In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 februari is een 20 jarige jongeman uit Neede met geweld beroofd van zijn telefoon. De beroving vond plaats tussen 6.30 en 7.00 uur op de weg van Rietmolen naar Neede. De jongen geeft aan te zijn aangevallen door een viertal jongens. Zij hebben hem mishandeld en van zijn telefoon beroofd. De onfortuinlijke Needenaar heeft aangifte van het voorval gedaan bij de politie. Heb jij iets gezien wat verband zou kunnen hebben met deze beroving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

UPDATE: Inmiddels is er een politie bericht uitgegaan

Diefstal met geweld
Zondagmorgen 27 februari 2022 tussen 0630 en 0800 uur vond op de Kerkweg in Haaksbergen een diefstal met geweld plaats. Betreft de route binnendoor van Rietmolen richting Haaksbergen.

Een 20 jarige Needenaar fietste over de Kerkweg in de richting van het viaduct over de N18 richting Rietmolen. Vlak voor een bocht naar rechts kwamen hem 4 jongemannen tegemoet fietsen die voor hem de weg blokkeerden. Hij werd door de groep uitgescholden en kreeg een klap van 1 van hen. Toen hij zich verdedigde kreeg hij van meer personen klappen. Daardoor verloor hij waarschijnlijk even het bewustzijn. Als hij weer bij zijn positieven komt zijn de jongelui verdwenen en mist het slachtoffer enkele goederen. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie. De politie is een onderzoek begonnen.

Heb je iets gezien vanmorgen, bel dan met de politie. Heb je camera’s hangen, waarop mogelijk beelden te zien zijn van de daders? Laat het ons weten. Daders zijn waarschijnlijk via de bekende “school fietsroute” van Rietmolen richting Haaksbergen gefietst.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven