Leerlingen Daltonschool Willibrordus lopen 5.356 euro bijeen


RUURLO – Leerlingen van Daltonschool Willibrordus lopen 5.356 euro bij elkaar voor Oekraïne. Vrijdag 11 maart hielden de leerlingen van Daltonschool Willibrordus een sponsorloop voor Giro 555. De kinderen van de groepen 1, 2, 3 en 4 liepen ’s morgens, aangemoedigd door ouders en grootouders, hun rondjes om de rotonde en de school. De oudste leerlingen waren ‘s middags aan de beurt. Gedurende een half uur mochten zij proberen zoveel mogelijk rondjes te lopen. De stempelkaart ging mee naar huis, zodat alle sponsors hun bijdrage konden leveren.

Heel tevreden
Het geld werd direct overgemaakt naar Giro 555. Organisator van deze bliksemactie, meester Koen Oosterhuis: ‘Geweldig, dit had ik niet verwacht. Het was ook heel gezellig en de kinderen hebben zo hard gelopen! Een top-activiteit.’ Met de eindstand van 5.356 euro is ‘Team Willibrordus’ heel tevreden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven