Vacature: LAG-lid LEADER Achterhoek gemeente Berkelland


BERKELLAND – LEADER Achterhoek zoekt een lid voor de Lokale Actie Groep als vertegenwoordiger voor de gemeente Berkelland. Komt u uit de gemeente Berkelland en wilt u zich inzetten voor projecten die zorgen voor een verbetering van de leefbaarheid op het platteland? Dan zoekt LEADER Achterhoek u!

De Lokale Actie Groep (LAG) van LEADER Achterhoek beoordeelt subsidieaanvragen en biedt initiatiefnemers van projecten advies en ondersteuning. Daarmee levert de LAG een bijdrage aan de totstandkoming van de projecten. Heeft u bijvoorbeeld kennis van de circulaire economie, van projecten die de sociale cohesie bevorderen, van foodprojecten of van recreatie en toerisme? Beschikt u over een netwerk over de Duitse grens of kunt u de Achterhoekse ondernemers vertegenwoordigen? Meld u dan aan! Op dit moment is iemand met een achtergrond in de financiële wereld een bijzonder goede aanvulling op het LAG-team.

Reageren op kan tot 1 april door een korte motivatie en CV te mailen naar de LEADER-coördinator: [email protected].

Wilt u meer weten, neemt u dan contact op met Jolanda Kemna via 06-13443166. Het betreft een onbezoldigde functie, wel krijgt u een aanwezigheidsvergoeding voor de vergaderingen. Kijk voor meer informatie op leaderachterhoek.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven