Gemeenteraad bespreekt bevindingen informateur Ellen Nauta


BERKELLAND – Tijdens de politieke avond van dinsdag 19 april zal de gemeenteraad de bevindingen van informateur Ellen Nauta gaan bespreken. Kort na de verkiezingen werd Nauta (CDA) aangesteld als informateur in Berkelland. Ruim een maand na de uitslag van de verkiezingen zal de raad over haar bevindingen in debat gaan. Het doel is om uiteindelijk een aantal partijen aan tafel te krijgen om te komen tot een coalitie akkoord en de samenstelling van een nieuw college.

Fractievoorzitters geïnformeerd
Afgelopen donderdag zijn de fractievoorzitter van de 8 partijen al geïnformeerd door Ellen Nauta. Nieuws uit Berkelland zal komende dinsdag aanwezig zijn in de raadszaal om verslag te doen van het overleg. 

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Gemeenteraad bespreekt bevindingen informateur Ellen Nauta”

  1. Uit de serie ”wishfull thinking” Mevrouw Nauta heeft de 8 partijen een ultimatum gesteld: U komt allenig in de coalitie als u ogenblikkelijk de huurverhoging(2,3%) van tafel veegt, want lui(corporaties)die jarenlang moord en brand schreeuwden om de verhuurdersheffing af te schaffen hebben géén bestaansrecht. Ten tweede wil Ellen dat de nieuwe coalitie terstond alle gedupeerden van de kindertoeslagenaffaire compenseert, want lui(belastingdienst) die teveel betalers uit box 3 per 1 juli al wil compenseren terwijl er slechts 60.000 v.d. 2 miljoen bezwaar hadden aangetekend hebben géén bestaansrecht. Wat gaan wij(berkullanders) gouden tijden tegemoet. afz. zwarver gait, dromenvanger

  2. Ach het was te verwachten, vriendjes politiek ten top. De landelijke trend volgend. Het blijft weer hetzelfde beleid ten koste van de burger.kijk bv naar onze minder valide die overal over struikelen. Ik heb geen vertrouwen in deze partijen.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven