Repair Café Berkelland repareert, slijpt en vervangt horlogebatterijen


BORCULO – Waarom een apparaat of botte gereedschappen meteen afdanken als deze nog gemakkelijk een tweede leven aankunnen? Het spaart vaak de portemonnee en milieu wanneer men die spullen ter reparatie aanbiedt bij Repair Café Berkelland. Daar weet men vaak een goede oplossing te vinden door te repareren, professioneel slijpwerk te leveren en een horloge te voorzien van een nieuwe batterij. Bij Repair Café Berkelland kan men dus terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keuken- apparaten, elektrische gereedschappen en het vervangen van horlogebatterijen. Repair Café Berkelland heeft inmiddels een zeer ruime voorraad gebruikte- en ook nieuwe onderdelen.

Belangeloos
Ook voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, messen van cirkel grasmaaiers, beitels, huishoudscharen, tafel-, en keukenmessen kan men bij het RCB terecht, waar deze weer professioneel perfect scherp worden gemaakt. Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt onder meer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.

Repair Café Berkelland repareert dagelijks. Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren, kan een afspraak maken met de coördinator Wijnand Bleumink in Borculo, dagelijks van maandag tot en met zaterdag via tel. 06-57 977 625 of [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven