Activiteit voor jonge mantelzorgers in Berkelland op 1 juni


BERKELLAND – In de eerste week van juni is het de landelijke week van de Jonge Mantelzorger. Voormekaar organiseert op 1 juni een leuke activiteit speciaal voor deze groep jonge zorgers in Berkelland.

Kent u een kind of jongere die mantelzorger is? Laat hem of haar weten dat hij of zij van harte welkom is om mee te doen met Jachtseizoen! Dit is een spannende zoektocht, bekend van televisie en wordt georganiseerd door Sport Federatie Berkelland. De activiteit zal beginnen om 15.00 uur bij het gemeentehuis in Borculo en men verwacht rond 17.00 uur ook daar weer af te ronden. Een vriendje of vriendinnetje mag natuurlijk mee doen. Graag opgeven bij Leonie Vink 06 1972 2456 of Jeanine Ebbers: 06 2865 6927. Mailen kan ook: [email protected] Als het deze keer niet lukt of als u vragen heeft, kan er met Leonie Vink of Jeanine Ebbers contact worden opgenomen.

Activiteiten voor jonge mantelzorgers
Zes keer per jaar organiseren we vanuit Voormekaar activiteit of bijeenkomst voor jonge mantelzorgers: jongens en meisjes die thuis te maken hebben met een zorgsituatie waardoor er extra veel van hen wordt gevraagd. Deze activiteiten organiseren we samen met Jimmy’s Berkelland, Sport Federatie Berkelland en Muziek & KunstWijs.

Kent u ook jongeren die thuis extra moeten bijspringen omdat een broer, zus of ouder (langdurig) zorg nodig heeft? Neem dan gerust contact op met Jeanine of Leonie van Voormekaar.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven