De Tapperij B wint Ruurlose biljartcompetitie


RUURLO – Na twee seizoenen waarin door de coronacrisis de de Ruurlose biljartcompetitie niet kon worden uitgespeeld hebben de biljarters dit jaar de competitie weer uit kunnen spelen zij het met enkele aanpassingen in tijdschema’s en een verlenging van de competitie tot eind mei.

In tegenstelling tot de laatste competities was de competitie dit jaar spannend tot de laatste wedstrijd. Bij aanvang va de laatste wedstrijd stond het team van De Tapperij B vijf punten voor op De Naober A zodat bij beide teams de druk er vol op stond. De Naober A haalde in de laatste wedstrijd veertig punten hierdoor moest de Tapperij B 36 punten halen om kampioen te worden. Na een aarzelende start wisten Max van de Kerkhof en Harrie Ubbink hun partij te winnen hierna verloor Hans Kox zijn partij en kwam de druk te liggen op Frits Wissink. Even leek het er op dat het nog moeilijk zou worden maar hij behaalde acht punten en hierdoor kwamen ze op 39 punten. Dit was voldoende voor de titel. Dinsdagavond 31 mei werden bij café-restaurant De Tapperij op de ledenvergadering de prijzen uitgereikt en kon De Tapperij B de wisselbeker voor een jaar in de prijzenkast zetten.

De eindstand van de competitie was als volgt 1. De Tapperij A; 2. De Naober A; 3. De Tapperij D; 4. De Naober C; 5. Lievestro; 6. De Tapperij A 7; De Tapperij C; 8. De Kroon 9; De Naober B.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven