Borculose duizendpoot Jaime Lebbink stapt in huwelijksbootje


BORCULO – Al jaren is hij een bekende verschijning in Borculo. Je komt hem overal tegen op zijn fiets, uiteraard gewapend met zijn fotocamera. Zijn foto’s verschijnen op vele nieuwssite ‘s, in kranten en bij verenigingen op facebook. Jaime Lebbink stapte vandaag in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Rien Westrum. Jaime en Rien werden vanmorgen door een oldtimer brandweerwagen van het brandweermuseum in Borculo in huis opgehaald en naar het gemeentehuis gebracht. Daar vond het ‘Ja’ woord plaats. Jaime maakt ook onderdeel uit van het Nieuws uit Berkelland team, namens de gehele redactie feliciteren wij Jaime en Rien met dit bijzondere moment en wensen we hen heel veel geluk toe samen.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Borculose duizendpoot Jaime Lebbink stapt in huwelijksbootje”

  1. Ahhhhh wat een romantiek.!!!
    Van harte proficiat met jullie huwelijk en alle goeds voor nu en de toekomst.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven