Gezocht: enthousiaste cliënt die wil meedoen het werk van Fijnder nog beter te maken

BERKELLAND – Bent u cliënt van Fijnder en vindt u het belangrijk en leuk om mee te denken over het beleid voor de sociale minima, reageer dan op de vacature bij de cliëntenraad! Dat kan via [email protected] of door te bellen met de voorzitter van de cliëntenraad: Hans Kettelerij, 06-1097 1028. U kunt ook contact opnemen met uw (inkomens) consulent.

De cliëntenraad komt op voor de algemene belangen van alle cliënten van Fijnder Werkleerbedrijf Oost Achterhoek. En geeft hierover gevraagde en ongevraagde adviezen.

De cliëntenraad werkt met kleine zelfstandige werkgroepen en vergadert iedere tweede donderdag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur. De verwachte inzet bedraagt ongeveer 10 tot 15 uur per maand. Voor deelname aan deze vergaderingen is een vergoeding en een reiskostenregeling vastgesteld. U krijgt een laptop in bruikleen. Ook is het mogelijk om persoonlijke ontwikkeltrajecten te volgen.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Gezocht: enthousiaste cliënt die wil meedoen het werk van Fijnder nog beter te maken”

  1. Ik ben nu op vakantie maar lijkt me leuk om in gesprek te gaan over de vacature. Na 8 augustus weer thuis.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven