Bike Store Hesselink gaat verhuizen naar voormalig pand Expert


NEEDE – Het bleef nog een verassing waarheen, toen Bike Store Hesselink aangaf te gaan verhuizen. Maar het is nu duidelijk laat eigenaar Sven Hesselink. “Wij gaan verhuizen naar de Borculoseweg in het voormalige pand van de Expert. Toen de gemeente aangaf ons huidige pand te willen aankopen i.v.m. de plannen voor het nieuwe centrum werd het voor ons tijd om te gaan schakelen. We waren niet ontevreden over ons huidige pand maar misten vierkante meters showroom. In ons nieuwe pand kunnen we 200m2 showroom realiseren en ons assortiment nog verder uitbreiden. Omdat verhuizen onze hobby niet is kunnen we hier voor minimaal 5 jaar huisvesten. Onze nieuwe winkel krijgt een complete metamorfose van binnen en buiten, daarover later meer. Tot slot gaan we verder met opruimen tot wel 30% korting op alle voorraad fietsen zowel nieuw als gebruikt. En geven wij 25% korting op alle voorraad onderdelen tijdens uw reparatie”.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Bike Store Hesselink gaat verhuizen naar voormalig pand Expert”

 1. Mooi voor de Borculoseweg deze invulling
  Maar de Oudestraat blijft niks van over
  En verwacht dat er meer moeten deuren sluiten daar
  Succes Sven

 2. Ook van harte gefeliciteerd met je nieuwe lokatie Sven.
  Ik hoef het nu niet langer meer geheim te houden.

  MOTTO VOOR 2023 IS JE KUNT BETER FIETSEN DAN
  TANKEN.

 3. Mooie invulling Borcoloseweg,winkelhart vsn Neede,Oudestraat is al uitgestorven,en het word steeds erger.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven