Opnieuw militaire oefening in Berkelland


BERKELLAND -Het ministerie van Defensie houdt van 17 oktober tot en met 28 oktober een oefening. De oefening speelt zich af in het gebied tussen Arnhem, Apeldoorn, Hengelo en Groenlo. Er doen 16 militairen en 10 voertuigen mee. De eenheid beoefent verplaatsingen te voet en met een voertuig en het inrichten van een waarnemings-luisterpost. Bij duisternis worden verkeerspunten en bruggen in de gaten gehouden vanuit waarnemingsposten. De militairen verplaatsen zich gewapend. Ze gebruiken geen (oefen)munitie.

Schade
Is er mogelijk schade door de oefening ontstaan? Meld dit dan aan: Ministerie van Defensie, Sectie Claims, Postbus 90004, 3509 AA Utrecht of per email: [email protected]. Vermeld hierbij zoveel mogelijk gegevens, zoals eenheid, kenteken voertuig, datum en tijd, plaats, soort schade enzovoort.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Opnieuw militaire oefening in Berkelland”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven