Basisschool De Keikamp in Geesteren komt in actie voor missie538


GEESTEREN – Radio 538 zamelt deze week geld in voor het Princes Maxima Centrum in Utrecht. Momenteel is er een leerling van basisschool De Keikamp in Geesteren onder behandeling in dit centrum, waardoor de leerlingen graag een actie hiervoor wilden opzetten.

Kniepertjes
Samen met de leerkrachten bedachten ze een kniepertjesactie. Leerlingen gingen langs de deur en probeerden zoveel mogelijk kniepertjes te verkopen. Inmiddels is de actie zo’n succes dat we bijna dag en nacht aan het bakken zijn. Wat begon als een leuk idee is uit de hand gelopen tot een actie waarvoor nu meer dan 6000 kniepertjes gebakken moeten worden. Kniepertjes kopen kan inmiddels niet meer, maar doneren kan deze hele week nog via deze link.  

“Wij hopen dat er met onze actie nog betere behandelmogelijkheden komen voor ieder ziek kind dat met het Princes Maxima Centrum te maken krijgt!”. Zegt Sanne Hamersteen van OBS de Keikamp.  

 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Basisschool De Keikamp in Geesteren komt in actie voor missie538”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven