Evan en Bram overhandigen cheque van €68.000 aan KWF

GEESTEREN – Bram ten Dolle en Evan Hilhorst waren uitgenodigd om afgelopen dinsdag op het hoofdkantoor van KWF in Amsterdam te komen. Daar werden werd het tweetal uit Geesteren hartelijk ontvangen door medewerkers van KWF. Ook directeur Johan van de Gronden was aanwezig. Na kort kennis gemaakt te hebben was het moment daar..De cheque uitreiking.

Trots
“Met trots kunnen we jullie vertellen dat we met onze actie “The Road to Antwerpen” een bedrag van maar liefst €68.000,- hebben opgehaald voor KWF Kankerbestrijding”. zegt Evan “We willen we iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van ‘The Road to Antwerpen’.Of het nu gaat om individuele donaties, sponsoring of het delen van het verhaal op sociale media”. Vult Bram aan. 

Mijlpaal
“Deze mensen hebben allemaal een onschatbare rol gespeeld in het realiseren van deze mijlpaal. We hopen dat KWF met de opbrengst van de actie verder kan investeren in onderzoek naar kanker, innovatieve behandelingen en ondersteuning kan bieden aan patiënten en hun families”. Zo sluiten de heren af. 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Evan en Bram overhandigen cheque van €68.000 aan KWF”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven