Hans Pelle geïnstalleerd als fractievolger PVDA Gelderland

EIBERGEN – Hans Pelle is vanaf nu actief in de Gelderse politiek. “Ondanks dat de PvdA bijna 15.000 stemmen meer had tijdens de Provinciale Staten verkiezingen dan in 2019 moet onze partij het het met vijf zetels blijven doen en hebben Peter Kerris, Judith Tenbusch, Jan Daenen, Mujde Palavan en Fokko Spoelstra hun zetel in de PS ingenomen. Helaas heb ikzelf geen zetel in die PS weten te bemachtigen”. Zo legt Hans Pelle uit Eibergen uit.

Geïnstalleerd
“Door de investeringen die de PvdA Gelderland, de PvdA Berkelland en al die partij vrijwilligers in mij hebben gestoken, zijn er toch 1777 mensen geweest die op mij hebben gestemd. Ik merkte dat ik naar die mensen toch ook een verantwoordelijkheid heb en heb dan ook besloten om mij als fractievolger aan te melden om zo het Achterhoeks Sociaal Democratisch geluid in Arnhem te verspreiden”. Vanmorgen tegen 11.15 uur is Hans Pelle, die eerder 28 jaar in de gemeenteraad zat, door de commissaris van de Koning, de heer John Berends in het Huis de Provincie Gelderland beëdigd in die functie.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Hans Pelle geïnstalleerd als fractievolger PVDA Gelderland”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven