Nieuwe verkeersregels centrum Borculo worden massaal genegeerd

BORCULO – De laatste weken komen er diverse klachten bij de Borculose wijkagent Martijn Schot binnen dat bestuurders massaal de nieuwe verkeersregels in het centrum van Borculo negeren. Donderdag nam de wijkagent zelf de proef op de som genomen en had hij in een half uur tijd 5 overtreders aangesproken die de gesloten verklaring negeerden.

Wennen
“De nieuwe situatie is voor iedereen even wennen en daar hebben wij zeker nog de nodige clementie voor”. Zo laat de wijkagent weten. “Bovendien zijn er op diverse plekken nog werkzaamheden  waardoor het ook niet altijd even makkelijk is. Echter gaat dit soms ten koste van de veiligheid van andere weggebruikers. De nieuwe (verkeers)situatie is nu al enkele maanden van kracht en ik ga er van uit dat (zeker) de inwoners van Borculo daar inmiddels van op de hoogte zijn. De werkzaamheden zijn inmiddels in een afrondende fase en daarna kunnen we met zijn allen weer genieten van het mooiste, veiligste en leukste winkelcentrum van Berkelland!”. Aldus Martijn Schot. 

Deel dit artikel:

8 gedachten over “Nieuwe verkeersregels centrum Borculo worden massaal genegeerd”

  1. Ik ben hier de afgelopen maanden dus zeer regelmatig doorheen gereden. Het is een vrij druk stukje straat, je bent dus druk bezig met het kijken of er geen auto’s of fietsers aankomen.

    Naar mijn mening hadden ze een groter formaat/duidelijker bord moeten plaatsen. In iedergeval de eerste maanden

  2. Wat een grapjas leukste gezelligste veiligste dat is niet waar dat blijft altijd Eibergen nog en wanneer komt er een retro de bij de barbier en action

  3. Dat dit nog iemand verbaasd!!!
    Is ook bijzonder onduidelijk aangegeven .
    En dan ook gaan handhaven…. en zeker op de woensdag.

  4. Het is een bende je moet kilometers om rijden om in het centrum alles een richting verkeer maken maar. Wel één miljoen uitgeven voor een paar roeiboten BELACHELIJK

  5. Op woensdag is het een puin hoop ivm de markt men kan dan niet draaien en terug rijden

  6. Het stukje éénrichtingverkeer vanaf de Veemarkt in de richting van het Muraltplein ongedaan maken zou een goede oplossing zijn.
    Er kan dan in ieder geval ‘rond’ gereden worden.

  7. Kan de heer Schot de andere drie Berkellandse steden ook is op weg helpen het centrum veiliger te maken. Te beginnen met Eibergen ?.

  8. Het is al een crime om naar bloemenstraat te rijden naar mijn vader.. overal borden. Autos… Kijkers… Fietsers die overal in en uit vliegen..

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven