Politie start onderzoek naar motorrijder die met bijna 300 km/u over de oude N18 rijdt

EIBERGEN – Een video van een motorrijder die met bijna 300 kilometer per uur over de oude N18 raast gaat op dit moment viraal op internet. Mogelijk heeft de wegpiraat de video zelf online gezet. De politie is de video in elk geval niet ontgaan. “Wij zijn reeds een onderzoek gestart”. Laat de politie weten. Veel mensen reageren ontstemd over het gedrag. Heb jij tips die de politie naar de dader kunnen brengen? Heeft u beelden van deze motorrijder? Weet u welke dag dit filmpje is opgenomen? Heeft u hem misschien zelf zien rijden of weet u zelfs wie het is? Bel dan met 0900-8844 of bel anoniem met M. via 0800-7000.

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Politie start onderzoek naar motorrijder die met bijna 300 km/u over de oude N18 rijdt”

  1. Zulke idioten verpesten het voor de wel willende motorrijder.
    Rijbewijs afpakken en motor in een vierkant pakketje terug geven.

  2. Ik zou maar eens een psycholoog opzoeken als ik hem was, niet ondenkbaar dat je een overstekende voetganger of fietser aan stront rijdt zoals enkele jaren geleden in Neede het geval was op de rondweg.
    Kwam bij mij niet meer over de deurmat indien aanwezig als ik een motorzaak zou runnen.

  3. Volgens mij is dit voor de politie niet zo lastig. Als ik mij niet vergis is een 1000rr fireblade met qs (Quick shift) in de kleur rood model na 2021 met een motorrijder met een gele helm. Dus moet de weg goed kennen dus waarschijnlijk haaksbergen/neede of Eibergen. Even rdw gegevens opvragen daar zullen er wel niet zoveel van rondrijden…

  4. Allee net geen 300. Zwakkeling (lol). Mototje in de pres en een jaar lang elke weekend laten werken in een revalidatiecentrum voor verkeersslachtoffers.

  5. Gele helm, Rode Fireblade en 6972km op de klok..Heb je zo gevonden in die regio. Pannenkoek..zal maar een dier oversteken of een beetje grind op de weg. Een dode “held” is het gevolg

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven