Vier mannen aangehouden na gewelddadige straatroof in Eibergen

EIBERGEN – De politie heeft op 30 mei vier mannen aangehouden die betrokken waren bij een reeks straatroven in april. In Eibergen, Lichtenvoorde en Groenlo werden meerdere mensen op gewelddadige manier van hun eigendommen beroofd.

In totaal zijn er vier verdachten aangehouden. De mannen van 17 en 21 jaar oud worden verdacht van betrokkenheid bij alle zaken. Daarnaast zijn er twee mannen van 16 en 18 aangehouden voor betrokkenheid bij één van de zaken. “Het verdere onderzoek loopt nog en de officier van justitie zal na afronding van dat onderzoek een besluit nemen over het verdere vervolg voor de vier”, aldus de politie. De eerste overval van de reeks vond plaats op 14 april rond 23:00 uur in Eibergen.

“Aan de J.W. Hagemanstraat in Eibergen is een minderjarige jongen mishandeld. Hij moest zijn oortjes en horloge afgeven”, laat de politie weten. Nog geen uur later is het weer raak, ditmaal aan de Nieuwmarkt in Lichtenvoorde. Ook hierbij wordt een minderjarige jongen van zijn horloge beroofd. De daders maakten bij beide incidenten gebruik van pepperspray. De volgende reeks overvallen vinden het weekend daarna plaats. Aan de Kerkwal in Groenlo en aan Den Koem worden een minderjarige jongen en twintigjarige man mishandeld en beroofd.

Door REGIO8

Deel dit artikel:

5 gedachten over “Vier mannen aangehouden na gewelddadige straatroof in Eibergen”

  1. Politie Berkelland is goed bezig.
    Criminaliteit komt ook hier steeds vaker voor.
    Wordt tijd dat rechters eens afstappen van die milde straffen.

  2. Henny Hogemans

    Das niet best
    Het wordt met de dag gekker
    Eibergen is altijd een leuk dorp geweest en hopelijk gaan straatrovers er niet de dienst bepalen…

  3. Dat zijn geen mannen, maar lafbekken.
    Oppamken en jaren vastzetten dat tuig.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven