Lunchroom Lievestro in Ruurlo sluit na 7 jaar de deuren

RUURLO – Uitbater Henri Lievestro van Lunchroom Brasserie Lievestro heeft besloten om zijn lunchroom in Ruurlo te koop te zetten. Begin dit jaar nam Henri nog Grand Cafe Bistro-rant ‘t Langenbaergh in Laren over. Samen met zijn dochter zou hij in Laren aan de slag gaan en zijn vrouw zou de zaak in Ruurlo blijven voortzetten.

Al een paar maanden bleek het lastig om de planning rondom het personeel goed rond te krijgen in Ruurlo. Daarbij loopt de zaak in Laren een stuk beter dan verwacht, waardoor het steeds lastiger werd om beide zaken goed te blijven runnen. Henri en zijn gezin willen liever de focus leggen op één zaak en dit ook goed oppakken, dan dat ze beide zaken maar voor de helft kunnen blijven voortzetten.

Om die reden zal na ruim zeven jaar per 24 juli de zaak gaan sluiten. Men kan tot die tijd nog de waardebonnen inleveren. De lunchroom staat nu te koop en is over te nemen door een geschikte kandidaat. Via social media laat de familie Lievestro weten alle klanten te willen bedanken voor hun klandizie die ze in de afgelopen zeven jaar hebben mogen ontvangen.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Lunchroom Lievestro in Ruurlo sluit na 7 jaar de deuren”

  1. Willem Ebbers

    Jammer dat jullie in Ruurlo dicht gaan ,maar begrijpelijk, we wensen jullie veel succes in Laren.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven