Mysterie van sporen in het Slingebos Eibergen opgelost

EIBERGEN – Onlangs verscheen er een opvallend bericht op Nieuws Uit Berkelland, over opmerkelijke waarnemingen van geluiden en sporen in het Slingebos in Eibergen.
Gelukkig is dit mysterie opgelost: Het bleken de sporen te zijn van de ontsnapte Zebra’s van zebra-temmer Casper, uit het circus Zalnieflopnie.

Vorige week maandag stonden er weer 125 kinderen klaar bij het Openluchttheater in Eibergen, om traditiegetrouw de laatste week van de zomervakantie af te sluiten met een week Kinderdagkamp. Bij aankomst van de kinderen liepen rondom het theater alleen erg veel circusartiesten enthousiast te flyeren voor de grote show van het nieuwe circus “Zalnieflopnie”.

Het nieuwe circus, opgebouwd onder leiding van Cornelis Sierpraat, is neergestreken in het Slingebos. Cornelis Sierpraat, dompteur en een heel klein beetje directeur én ietwat lang van stof, blijkt niet zonder het olijke duo Coco en Lutz te kunnen. Coco en Lutz zijn het eigenlijke brein achter dit circus, maar Sierpraat wil maar wat graag met de eer strijken van de goede ideeën van Coco en Lutz.

Op maandag bleek direct al dat de artiesten gevlucht zijn voor Stravolta: De directrice van het circus waarvoor ze tot voor kort hebben gewerkt. Directrice Stavolta behandelde haar circusartiesten ronduit slecht door de artiesten regelmatig te betoveren en een erg nare toon aan te slaan naar de artiesten.

Gelukkig bleken de 125 kinderen, die voor het Kinderdagkamp kwamen, wel mee te willen helpen om het nieuwe circus Zalnieflopnie te helpen in de voorbereiding op de grote show van vrijdag.
Gedurende de week werd er door de jonge artiesten volop getraind en geoefend met o.a. acrogym en jongleren. Naast veel oefenen was er ook tijd om heerlijk buiten te spelen in het circusbos en samen te dansen.

Helaas verstoorde Stravolta met haar handlangers regelmatig de voorbereidingen voor de grote show, door artiesten te ontvoeren en betoveringen uit te spreken over het circus. Samen met de 125 jonge circusartiesten hebben wij ervoor kunnen zorgen dat alles goed kwam.
De week werd vrijdagmiddag feestelijk afgesloten met de grote show samen met ouders en andere belangstellenden.
Meer informatie en het hele verhaal zijn te vinden op https://www.kdkeibergen.nl 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven