Nettelhorsterweg tussen Lochem en Borculo afgesloten tot 1 december


BORCULO – Vanaf vandaag is de N825, de Nettelhorsterweg tussen Lochem en Borculo, afgesloten. Deze afsluiting zal tot 1 december 2023 duren. De provincie Gelderland werkt aan de weg vanaf de aansluiting Goorseweg (N346) tot de rotonde bij de Molenweg bij Borculo. Om via de juiste route op je bestemming te komen volg je de omleidingsborden. Fietsers kunnen er wel langs.

De Goorseweg en de Nettelhorsterweg gaan flink op de schop
Al enige tijd wordt er hard gewerkt aan de wegen rond Lochem. Vanuit Lochem langs de Intratuin komen we op een geheel nieuw kruispunt. Dit kruispunt ligt op een andere plek dan het oude, heeft meer opstelvakken en een aansluiting met de nieuwe parallelweg. Wanneer straks de Goorseweg klaar is, wordt de parallelweg doorgetrokken naar de nieuwe brug over het Twentekanaal in Lochem. De gehele Nettelhorsterweg zal straks een inhaalverbod krijgen. Op verschillende plaatsen worden landbouwpasseerhavens aangelegd zodat langzaam verkeer het andere verkeer voor kan laten gaan. (Brom)Fietsers maken gebruik van de oude Nettelhorsterweg tussen de historische eiken door.  Het kruispunt met de Broekstraat zal ook grondig aangepakt worden. Hier komt een brede middengeleider zodat fietsers in twee keer kunnen oversteken.

Wil je een indruk van hoe de Nettelhorsterweg er straks uit komt te zien, bekijk dan de video.

Door: Lokaal Lochem

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Nettelhorsterweg tussen Lochem en Borculo afgesloten tot 1 december”

  1. Robin Madretsma

    Geesteren, Dorpstraat is ook erg blij met het sluipverkeer. Blijkbaar zijn er weinig mensen met een vooruitziende blik bij dit project betrokken. Gemeente Berkelland en zwaar verkeer in de kleine kernen. Verantwoordelijken bij de gemeente vertonen gelijkenis met stuisvogels.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven