Café Kerkemeijer blijft behouden voor Rekken

REKKEN – In Rekken kan men blijven genieten van Café Kerkemeijer. Dat heeft de Stichting Behoud Café Kerkemeijer vandaag op haar Facebookpagina blaten weten. De afgelopen weken is er geld ingezameld om te komen  tot dit doel. Hieronder het volledige Facebook bericht:

“Fantastisch Nieuws!

Jullie hebben het onmogelijke mogelijk gemaakt! We zijn verheugd om te delen dat we ons streefbedrag hebben gehaald en zelfs een beetje extra! Café Kerkemeijer is nu officieel van ons allemaal!

Onze oprechte dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen, groot of klein, met obligaties of steun in welke vorm dan ook. Dit is een bewijs van de ongelooflijke kracht van onze gemeenschap. Samen hebben we geschiedenis geschreven en een nieuwe toekomst voor ons prachtige café mogelijk gemaakt.

Dit is pas het begin van een opwindend nieuw hoofdstuk. Met de financiën op zijn plaats, kunnen we nu de plannen definitief maken en verdere subsidies en fondsen aanvragen om ons project te bekostigen. Samen zullen we Café Kerkemeijer laten stralen en blijvend verankeren in onze Rekkense gemeenschap.

Ondanks dat ons doel nu behaald is, houden wij de inschrijvingen geopend en is het dus nog steeds mogelijk om uw bijdrage te leveren!

We houden jullie graag op de hoogte van alle ontwikkelingen via deze pagina, dus blijf ons volgen voor updates. Samen bouwen we aan een stralende toekomst voor Café Kerkemeijer!

Nogmaals bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun en geloof in dit project. Samen maken we geschiedenis en creëren we een blijvende plek voor ons dorp”.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Café Kerkemeijer blijft behouden voor Rekken”

  1. Geweldig gefeliciteerd gezellig kafe vroeger kwam ik er veel maar gouw biertje komen drinken toppertje van in woners van rekken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven