Deel fietspad langs Rekkenseweg wordt opnieuw bestraat

EIBERGEN – Het gedeelte van het fietspad langs de Rekkenseweg, tussen de komgrens van Eibergen en de inrit naar Rekkenseweg 15a wordt opnieuw bestraat. Hiervoor wordt dit gedeelte van het fietspad in de periode van 25 september tot en met 13 oktober afgesloten.

Tijdens deze periode zullen de gebruikers van het fietspad omgeleid worden over de Rekkenseweg. Op de Rekkenseweg wordt de maximale snelheid aangepast en maatregelen getroffen om het overige verkeer te attenderen op de gewijzigde verkeerssituatie.

Ongetwijfeld zullen de werkzaamheden enig ongemak veroorzaken. “Wij vragen je begrip hiervoor. Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met de toezichthouder van gemeente Berkelland, de heer W. Bouwmeester via 0545 250 250”. Laat de gemeente Berkelland weten.

Deel dit artikel:

4 gedachten over “Deel fietspad langs Rekkenseweg wordt opnieuw bestraat”

 1. Maar….. wanneer wordt het tegenpartij eens vervangen? Zag dat dit het stuk richting rekken is. De gleuven en hobbels op het stuk richting eibergen zijn ook vreselijk.

 2. Maar….. wanneer wordt het
  andere eens vervangen? Zag dat dit het stuk richting rekken is. De gleuven en hobbels op het stuk richting eibergen zijn ook vreselijk.

 3. Eindelijk
  Is een gevaarlijk stuk om te fietsen
  De gleuven en hobbels wordt steeds erger
  Waarom niet zelfde asfalteren als de rest
  En dan het stuk richting eibergen ook zeer slecht

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven