Els van den Berg van consultatiebureau in Neede met pensioen

NEEDE – Na 43 jaar als verpleegkundige gewerkt te hebben, is Els van den Berg per 1 augustus met pensioen gegaan. Meer dan 36 jaar was Els een van de gezichten van het consultatiebureau in Neede, daardoor is zij onder de ouders in Neede dan ook een vertrouwd gezicht. 

Duizenden kinderen
Els heeft met veel inzet duizenden kinderen gezien en ouders ondersteund tijdens de eerste jaren in het ouderschap. Naast haar vaste standplaats in Neede was ze ook vaak in de andere plaatsen van Berkelland te vinden: eerst voor Zorg groep Oost Gelderland als all round wijkverpleegkundige, daarna als jeugdverpleegkundige voor Yunio. Ze heeft vele kinderen gevaccineerd en onderzocht, veel ouders begeleid en geadviseerd over hun kinderen tussen de 0 en 4 jaar.

Generaties
De laatste jaren zag Els dan ook steeds vaker jonge ouders die vroeger zelf ook door Els gemonitord waren. Nu Els de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, blikken collega’s terug op een hele fijne samenwerking en gaan haar expertise missen. Edith Waage, collega jeugdverpleegkundige vertelt: “Els is een super ervaren, collegiale en fijne collega geweest we zullen haar erg missen”.
Els wordt opgevolgd door Anniek Esselink-Langermans

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Els van den Berg van consultatiebureau in Neede met pensioen”

 1. Goedemiddag

  Els echt goeie vrouw jammer dat jij weg
  Ik wens jou heel fijne en heel gelukkig met nieuwe leven
  Groetjes
  Mazin vader van Koddos en mohamad Kotam

 2. Els, mijn stagebegeleider uit Neede. Top vrouw, warm, eerlijk en behulpzaam. Geniet van je pensioen. Lieve groet, Marjolein Oonk – Diepenheim

 3. Allemaal bedankt voor jullie warme reacties. Vele jaren heb ik met plezier en toewijding mijn functie uitgevoerd. Nu geniet ik volop van mijn pensioen 😄 Tot ziens! Els vd Berg

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven