Grolsch Clubliefde te koop bij Jumbo in Eibergen en Neede

NEEDE/EIBERGEN – Grolsch en FC Twente hebben een nieuw biertje geïntroduceerd. Het nieuwe biertje is vanaf vandaag te koop bij Jumbo Leussink in Neede en Jumbo Hobelman in  Eibergen. Het biertje kost € 3,99. 

Grolsch en FC Twente zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. “Samen hechten wij veel waarde aan mooie dingen in het leven; vriendschap, voetbal en tijd voor elkaar. Met dat in de gedachten heeft Grolsch samen met FC Twente de handen ineengeslagen om een uniek bier te creëren voor een uniek moment, gebrouwen in kleine hoeveelheden in de Grolsch Proefbrouwerij. Speciaal voor alle FC Twente-supporters stelt Grolsch dit bier beschikbaar tijdens een speciale gelegenheid: de afscheidswedstrijd van Wout Brama op vrijdag 8 september in De Grolsch Veste. Die avond keert een groot gedeelte van het kampioensteam van 2010 terug in Enschede. Samen met spelers die in 2011 de KNVB wonnen, nemen zij het op tegen een team waarmee Wout tijdens zijn rijke carrière samenspeelde. Samen geven we Wout het afscheid dat hij verdient”.

Over Grolsch Clubliefde
Grolsch Clubliefde is een Wheat Ale met lichte hoparoma’s, perfect voor een avond genieten met vrienden en familie. Het is een zomers bier met lichte hoparoma’s. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven, laat de hectiek achter je en geniet van het bier en de tijd met elkaar.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Grolsch Clubliefde te koop bij Jumbo in Eibergen en Neede”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven