Wat vind jij van de dienstverlening van de Gemeente Berkelland?

BERKELLAND – De gemeente Berkelland hoort graag wat jij van haar dienstverlening vindt. Tot en met 24 september kun je hierover een online enquête invullen.

Op verschillende momenten, manieren en over veel verschillende onderwerpen is er contact tussen inwoners en gemeente. Hierbij speelt digitalisering een steeds belangrijkere rol. “We willen graag weten wat inwoners bij onze dienstverlening belangrijk vinden”.

Meedoen
Iedereen kan meedoen met het onderzoek. De enquête vind je op www.gemeenteberkelland.nl/dienstverlening. Het kost ongeveer 10 minuten om de enquête in te vullen en de antwoorden zijn anoniem. Het burgerpanel is ook gevraagd mee te denken.

Resultaten
De resultaten geven inzicht in de verwachtingen en (digitale) wensen die inwoners hebben als het gaat om dienstverlening. “We nemen de resultaten mee bij het opstellen van een nieuwe visie op dienstverlening. Daarin wordt bepaald wat belangrijke uitgangspunten zijn en met welke thema’s de gemeente concreet aan de slag gaat”.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Wat vind jij van de dienstverlening van de Gemeente Berkelland?”

  1. Zeer slecht, klacht over het riool komt er één kijken( Hr. TAKKENKAMP .)
    Tot op heden niks gedaan en gehoord bij regen val borrelt het riool nog steeds
    Ook na meerdere klachten.
    Morsweg, Geesteren.

  2. maarten tenharkel

    Dat de gemeente met eigen app komt met nieuwsberichtjes enz en dat gemeente landelijke winkel en restaurants ruimte geeft hier te vestigen

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven