Collectieve zorgverzekering via de gemeente Berkelland

BERKELLAND – Heb je een laag inkomen en woon je in Berkelland? Dan kun je voor 2024 een collectieve zorgverzekering via de gemeente afsluiten. Dit is een complete zorgverzekering van Menzis waar de gemeente een deel aan meebetaalt.
Menzis biedt meerdere pakketten aan. Zo kun je de zorgverzekering kiezen die het beste bij jouw situatie past. De dekking en de premies van de zorgverzekering verschillen van elkaar. Ga naar www.gezondverzekerd.nl (vul Berkelland in) om te zien wat dit voor jouw situatie betekent.
Aanmelden
Je kunt je tot en met 31 december 2023 aanmelden via www.gezondverzekerd.nl. Heb je vragen over de zorgverzekering? Neem dan telefonisch contact op met Menzis: 088 – 222 40 80. Er zijn ook spreekuren in het gemeentehuis waar u heen kunt. Tijdens deze spreekuren proberen overstapcoaches uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. De spreekuren zijn in het gemeentehuis in Borculo:
🔹 Donderdag 7 december, van 14:00 uur tot 18:00 uur
🔹 Dinsdag 12 december, van 16:00 uur tot 20:00 uur
Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Berkelland. 

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Collectieve zorgverzekering via de gemeente Berkelland”

  1. Mooi dat dit mogelijk is in Berkelland. Veel gemeenten zijn met deze service gestopt. Ik hoop dan ook dat mensen die er recht op hebben er gebruik van maken.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven