Esmée Mouw finalist “Miss beauty of Gelderland”

NEEDE – De 23 jarige Esmée Mouw uit Neede is finalist in de Miss Beauty of Gelderland verkiezing. Het is de voorronde van Miss Beauty of the Netherlands. Miss Beauty of Gelderland wordt gesponsord door de hoofdsponsor LaSouris! De fotograaf van dit jaar is Robinshot uit Doetinchem, hij zal de foto’s maken dit jaar en hij heeft ook de stemfoto gemaakt. Esmée is de enige uit Berkelland die mee doet van alle aangemelde deelnemers. Zij is een van de 22 geselecteerde finalisten. De finale van Miss Beauty of Gelderland vind plaats in de Hanzehof in Zutphen, daar zal een jury kijken naar verschillende factoren. Het eindoordeel zal bestaan uit: 

15% Opbrengsten voor de Linda-Foundation en publieksstemmen
10% Social Media inzet
35% Inzet voortraject
40% Jury Oordeel tijdens de finale

Over Esmée
Esmée heeft een HBO propedeuse in Social Work en ze is werkzaam bij de jongerenraad van Berkelland. In de toekomst ziet ze zichzelf doorstromen binnen de politiek. “Vanuit mijn eigen ervaringen wil ik de toekomst van de kinderen in dit land verbeteren en vernieuwen”. Esmée zet zich in voor de Linda.Foundation.

De Linda.Foundation is een goed doel waarbij de opbrengsten gaan naar kinderen uit arme gezinnen. In 2024 zullen er geschat 1 miljoen gezinnen in armoede leven. Aangezien Esmée zelf weet hoe het kan zijn vind ze het alleen nog maar mooier om hiervoor geld in te zamelen! Een donatie aan de Linda.Foundation gaat echt naar diegene wie het nodig hebben. Linda betaald zelf alle overige kosten waardoor alle donaties prachtig uitbesteed kunnen worden.

Via deze link kun je op  Esmée stemmen. Een stem kost € 1,25, hiervan gaat 20% naar de Linda.Foundation. Je kan onbeperkt op haar stemmen.

Ook moet Esmée voor de missverkiezing zich inzetten voor maatschappelijke belangen. Dit wordt een advocacy genoemd. Omdat Miss Earth, de verkiezing waar je heen gaat als je Miss Beauty of Gelderland én Miss Beauty of the Netherlands wint, natuur en milieu gerelateerd is zullen de miss beautys dit ook moeten doen. Esmée kiest voor het pesticiden gebruik in de wereld. Zoals E-nummers en de grote hoeveelheid schadelijke en giftige pesticiden die op ons eten worden uitgespoten. Die komen in onze grond, en dus ook in onze lucht en ons water. Zij wilt hier meer mensen over informeren en zich zo inzetten voor een gezondere en bewustere wereld.

Met een donatie help je Esmée ook om zo hoog mogelijk te eindigen in deze Miss verkiezing. Via de volgende link wordt je doorgestuurd naar mijn persoonlijke donatie account.

 

Foto: RobinShot

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Esmée Mouw finalist “Miss beauty of Gelderland””

  1. 20% gaat naar de Linda Foundation waar gaat de andere 80% procent heen . dat wordt niet vermeld ??? is dat ook uit te leggen???

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven