Groenvoorziening project in Haarlo in samenwerking met Zone.College


HAARLO – In Haarlo is gestart met het project Groenvoorziening “Eibergseweg/Borculoseweg”,  dit project bestaat uit bestaande beplating die in deze straten vervangen gaat worden door nieuwe bloembakken gemaakt uit cottenstaal. Tevens worden er op diverse nieuwe plekken nieuwe groenvoorziening gemaakt. Dit project is tot stand gekomen naar aanleiding van een idee van een burger uit het dorp met als idee dat leerlingen van het Zone.College Borculo de planten bakken in poten als les.

Snelheid
De planten die hiervoor zijn gekozen kunnen tegen droogte en bloeien volop,  op deze manier ontstaat er wat meer kleur in de starten van Haarlo. Verder hopen ze in Haarlo door deze nieuwe inrichting qua bloembakken, de snelheid waarmee gereden wordt in Haarlo naar beneden zal gaan. Het centrum van Haarlo is een 30 kilometer zone. Het plan is in samenwerking met de gemeente Berkelland uitgewerkt en inmiddels zijn de voorbereidingen gestart. Op 22 & 29 november zullen de plantenbakken worden ingepoot door de leerlingen.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Groenvoorziening project in Haarlo in samenwerking met Zone.College”

  1. Anno 2023 is dit je reinste geldverspilling. Daarnaast is het voor de verkeersveiligheid funest. De eerste peperdure bak is al gesneuveld.

  2. Veel Nederlanders eten van de voedselbank. Hier wordt gemeenschapsgeld over de balk gegooid.
    Nederland is de weg kwijt.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven