Ondernemer Dick Meilink komt in actie na brutale beroving in Borculo

BORCULO – Vrijdagavond omstreeks 22:55 uur is Sem uit Borculo op een gewelddadige manier beroofd van zijn JBL Xtreme 3 box. “Hij liep samen met een vriend vanaf de OVM Borculo over de Bloemerstraat richting het hertenkamp. Vanaf de OVM zijn ze door 3 jongens achtervolgt en ter hoogte van het bruggetje met de sluis is Sem hardhandig vastgepakt door 2 van de jongens en naar de grond gewerkt en bedreigd. Hij moest zijn box afgeven en heeft dit uiteindelijk ook gedaan. Zijn vriend was ondertussen hulp halen”. Zo laat zijn moeder weten op Facebook. 

Aangifte
Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie. “Graag zien wij de box terug, maar belangrijker is dat ze opgepakt worden. Het gaat om 2 blanke jongens en 1 getinte jongen tussen de 17 en 19(?) Jaar. Tussen de 1.90m en 2 m. De getinte jongen droeg een opvallend zilveren jas. Weet jij wie dit is/zijn of hebben jullie ineens een JBL box in huis, dan horen we dat graag. Bijgevoegd heb ik een afbeelding van een soortgelijke box”. Uiteraard kunnen mensen die meer weten van deze brutale beroving ook de politie bellen via 0900-8844.

UPDATE: De JBL Box is teruggevonden, naar de daders wordt nog gezocht.

Dick Meilink in actie
De Borculose ondernemer Dick Meilink, zal vandaag een actie houden in zijn modezaak aan het Muraltplein. “Ik ga vandaag een verkoop actie houden voor Sem”. Zegt Dick op Facebook. “10% van mijn dagomzet gaat naar Sem. Stel ik verkoop vandaag voor € 2000.00 dan gaat er 10 % naar Sem voor een nieuwe JBL. € 200.00 Ik kan hier zo slecht tegen. En hoop zo iets voor Sem te betekenen”.

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Ondernemer Dick Meilink komt in actie na brutale beroving in Borculo”

  1. Leuk dat je deze actie doet Dick, ik zie het als reclame voor je zaak, en dat mag ook.
    Zou het niet beter zijn dat Sem zijn “JBL Xtreme 3 box” terug krijgt via hen die hem hebben gestolen van Sem. De 10% die je wilt afstaan aan een goed doel laat dat nog even open aan welk goed doel, Wie wil je gaan helpen bij een volgend incident.

  2. Hey ‘No Nonsens’, wat een azijnpisser ben je en wat een ‘k’ naam heb je gekozen. Doe is lief!

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven