Aanhouding internationale gesignaleerde crimineel na klopjacht door Neede

NEEDE – Zondagavond is de politie  drukdoende geweest met een mishandeling in Neede. Daar werd een 59 jarige man mishandeld door een onbekende man. “Na onderzoek kwam voor ons een 47 jarige man uit Litouwen zonder vaste woon of verblijfplaats in beeld alszijnde verdachte van deze mishandeling”. Zo vertelt de Borculose wijkagent Marijn Schot. “Wij zagen dat wij niet de enige waren die op zoek waren naar deze man. Deze man bleek namelijk een internationaal gesignaleerde crimineel te zijn met zware antecedenten op zijn naam. Dit verklaarde ook waarom de verdachte zich niet zomaar liet vangen. De verdachte probeerde via een aantal daken en tuinen aan ons te ontsnappen. Uiteindelijk hebben wij de verdachte aan de Meijersweg in Neede toch in de boeien kunnen slaan. De verdachte zal maandagmorgen gehoord worden over de mishandeling daarna zal hij spoedig uitgeleverd worden aan zijn geboorteland waar hij nog een gevangenisstraf van 19 jaar moet uitzitten. Toch mooie bijvangst zo”.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Aanhouding internationale gesignaleerde crimineel na klopjacht door Neede”

  1. achterhooker

    goed bezig onze wijkagent ..mag ook wel is worden gezegd ..wel heel apart ben je een grote boef en word je opgepakt in nee

  2. Goed bezig wijkagent ?? Die heeft bijna niets gedaan behalve de boeien omgedaan 2 mannen zijn achter hem aangegaan nadat hij de uitbater van de vrienden klappen heeft gegeven omdat die hem niets wou schenken omdat hij al genoeg ophad

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven