Kiezel en Kei tweede op touwtrektoernooi

Leerlingen van basisschool Kiezel en Kei aan touwBARCHEM – Leerlingen van groep 7 en 8 van bassischool Kiezel en Kei uit Borculo hebben zondag de tweede plek behaald op het touwtrektoernooi voor bassischolen. In de finale moesten ze het opnemen tegen De Branink uit Laren. Het ging er hard aan toe Bannik moest alle zeilen bijzetten. Uiteindelijk wonnen zij het toernooi.

Twaalf teams deden mee aan de wedstrijden in Het Onderschoer in Barchem. Er werd getrokken op twee mattenbanen, dit zijn speciale geprepareerde rubbermatten die ook gebruikt worden bij de Nederlandse Kampioenschappen of internationale toernooien.

De organisatie was in handen van touwtrekveringing Heure uit Borculo.

Uitslag:

Groep 5/6
1e Barchschole 2 (16 punten)
2e Trekdroppers, st. josephschool (15 punten)
3e Kiezel en Kei (12 punten)
4e Nettelhorst (8 punten)
5e Branink 1 (7 punten)
6e Branink 2 (3 punten)
7e Barchschole 1 (0 punten)

 Groep 7/8
1e Branink 3 (10 punten) na beslissing
2e Kiezel en Kei (10 punten) na beslissing
3e Barchschole (6 punten)
4e Branink 2 (1 punt) na beslissing
5e Branink 1 (1 punt)  na beslissing

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven