Run op kaartjes optreden Bargkapel

De belangstelling voor het optreden van het Bargkapel was groot, om 10.00 uur stonden er al mensen voor de deur om een kaartje te bemachtigenRUURLO – De belangstelling voor het optreden van het Bargkapel in de zaal van Café De Keizerskroon was zondagmorgen groot. Om 10.00 uur stond er al een grote rij met muziekliefhebbers voor de deur. Allemaal wilden ze op tijd een kaartje bemachtigen om zo het optreden niet te missen.

Om 11.30 uur werd er gestart met het frühschoppen. Niet alleen het Bargkapel verzorgde een geweldig optreden. De muzikanten van de Alpenkrainer uit Bocholt zette de zaal ook op z’n kop.

Trouwe fans uit Ederwecht (Duitsland) kwamen speciaal naar Ruurlo om een glimp op te vangen van de bandleden.

[nggallery id=159]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven