Ruurlose raakt gewond na ongeval

Een 35-jarige bestuurster uit Ruurlo is zondagavond gewond geraakt/foto: www.112achterhoek-nieuws.nlHEELWEG – Een 35-jarige automobiliste uit Ruurlo is zondagavond gewond geraakt toen zij met haar auto tegen een boom botste. Ze had al eerder die avond een aanrijding in Groenlo en was daarna doorgereden. De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, daar bleek ze onder invloed van alcohol. De politie heeft haar daarop aangehouden.

De politie kreeg rond 18.00 uur een melding van doorrijden na een aanrijding in Groenlo. Even later meldde een automobilist op de A18 dat een bestuurder onder invloed richting Zelhem reed. Het bleek om dezelfde auto te gaan. Uiteindelijk is de vrouw rond 18.50 uur bij het Slingepad aangetroffen waar ze tegen een boom tot stilstand was gekomen. Ze had pijn aan haar gezicht en benen en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd.

De Ruurlose is per ambulance naar het ziekenhuis in Winterswijk overgebracht, daar bleek ze een alcoholpromillage van 1,5 te hebben. Daar is ze voor aangehouden, de politie heeft een proces-verbaal opgemaakt en haar rijbewijs

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven