Eibergenaar zet zich in voor goed doel

Danny Firing gaat in september per fiets een tocht afleggen van 700 kilometer voor een goed doelEIBERGEN – Eibergenaar Danny Firing (27) heeft in september een loodzware opdracht. Per mountainbike gaat hij een tocht afleggen van 700 kilometer door de Ardennen. Dit doet hij om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Duchenne partent project. Voordat hij kan deelnemen aan Duchenne Heroes moet de sportman een geldbedrag van 2500 euro verzamelen.

“Het gaat mij niet om de zware tocht, belangrijk vind ik dat het geld er komt voor het Duchenne partent project. Met deze actie kan er onderzoek worden gedaan naar de vreselijke spierziekte Duchenne. Op dit moment heb ik al een geldbedrag van ruim 1400 euro ingezameld”, aldus Firing.

Ondernemers en particulieren kunnen er voor zorgen dat de Eibergenaar mee kan doen met deze actie. U kunt uw gift doen op: Sponsor Danny Firing.

De tocht moet in zeven dagen afgelegd worden en gaat door vier landen. Danny Firing is de enigste Berkellander die meedoet aan Duchenne Heroes.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven