‘Fotoclub Berkelland’ officeel opgericht

Even de lente opsnuiven/foto: Leo RoestBERKELLAND – De belangstelling voor een nieuwe fotoclub in Berkelland is groot. Na meerdere berichten in de media werd oprichter Leo Roest overspoeld met mailtjes en telefoontjes van amateurfotografen.

“Ik ben meteen aan de slag gegaan. De mensen die zich aangemeld hebben kregen allemaal een enquete in de bus. Op deze manier kan ik zien wat er onder de mensen leeft. De naam is ook bekend we hebben gekozen voor ‘Fotoclub Berkelland’.”

Maandelijks komen ruim 40 fotografen bij elkaar in het cultuurhuis in Haarlo. De eerste workshops staan al op het programma. Op zondag 26 april gaan de leden naar de Keukenhof in Lisse. In mei wil Roest een excursie naar het Landschaftspark in Duisburg organiseren.

Belangstellenden kunnen zich nog steeds aanmelden. Dat kan bij Leo Roest: 0545-221693/06-29 50 11 48 of stuur een mail naar [email protected].

Eerdere bericht: Haarloër zoekt amateur fotografen

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven