Diamanten echtpaar opent nieuwe serre

afbeelding-nieuw-roy-8541.jpgRUURLO – Café Mentink aan de Ruurloseweg heeft zondagmiddag haar nieuwe serre geopend. Oud-eigenaren Frans (82) en Marietje (87) Groot Zevert mochten de spiksplinternieuwe uitbouw feestelijk openen.

Het was voor het echtpaar uit Lichtenvoorde dubbel feest, vandaag vieren ze samen met familie en vrienden hun 60-jarig huwelijksfeest. Burgemeester Henk Heijman van de gemeente Oost Gelre komt het diamanten echtpaar maandag persoonlijk feliciteren.

Jaren lang hebben Frans en Marietje Groot Zevert in Ruurlo gewoond. In 1981 verhuisden ze naar Lichtenvoorde. Frans is nog steeds betrokken bij het kleiduivenschieten, dat gebeurt wekelijks op de schietbanen achter het café.

Eerdere bericht: Café Mentink krijgt nieuw gezicht

[nggallery id=263]

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Diamanten echtpaar opent nieuwe serre”

  1. Eigenaar Café Mentink en echtpaar Groot Zevert van harte gefeliciteerd!

    Wij komen altijd graag een hapje eten bij Mentink.

    We komen snel weer aan!

  2. Gefeliciteerd met de opening van de serre, en het 60 jarig jubileum van opa en oma… We hopen dat jullie een mooie dag hebben gehad en we komen snel een keertje kijken en een borrel drinken natuurlijk..

    Groetjes Bert en Erika

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven