Loeiende sirenes: ‘Wat is er aan de hand?’

afbeelding-nieuw-roy-9114.jpgEIBERGEN – Inwoners uit Eibergen werden maandagavond opgeschrikt door loeiende sirenes. De Eibergse brandweer hield een oefening aan de Kapittelsingel. Er werd een zwaar ongeval in scène gezet.

Een personenauto is op de weg onder een lading zand terecht gekomen. De bestuurder is hierdoor bekneld komen te zitten in zijn auto. Waarbij het lichaam doorboord werd door een ijzeren paal. De brandweer heeft op een vakkundige manier het slachtoffer bevrijd.

Tevens was dit de laatste oefening van brandwacht Theo Geurts. Na 22 jaar stopt hij als vrijwillige brandweerman. Zondag is zijn laatste werkdag voor de post in Eibergen.

Eerdere bericht: Geurts neemt afscheid van brandweer

[nggallery id=295]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven