Dieven proberen fiets te stelen in Eibergen

EIBERGEN – De politie stelt een onderzoek in naar de diefstal van een fiets. Twee onbekenden hebben zondag rond 21.00 uur getracht een fiets te stelen. De fiets stond op de oprit bij een woning aan de Scholten-Hofmansbrink in Eibergen.

Toen de bewoner van de woning dit zag is hij achter de onbekenden aangerend, die op een geel gespoten scooter zaten en de fiets aan de hand meenamen. Toen de scooter moest uitwijken voor een aantal mountainbikers hebben de daders de fiets laten vallen. De bestuurder keerde zijn scooter en reed op de bewoner in. Deze kon opzij springen waarna de twee jongens op de scooter er vandoor zijn gegaan.

De politie onderzoekt de poging tot diefstal en wil graag in contact komen met de mountainbikers. Zij kunnen bellen met 0900-8844.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven