Vijf maal goud voor judoka’s ’t Höfke

NEEDE – Op het jaarlijkse herfstjudotoernooi van de Ruinense judovereniging Jigoro Kano, waaraan achttien verenigingen hebben meegedaan met in totaal 220 judoka’, afkomstig uit heel Nederland hebben leden van judovereniging ’t Höfke Neede (7 deelnemers) en judovereniging ’t Höfke Diepenheim (1 deelnemer) even een visitekaartje achtergelaten.

Met maar liefst vijf maal een eerste plaats tweemaal een tweede plaats en een vierde plaats keerden de tevreden judoka’s huiswaarts. In de categorie meisjes jeugd geb. jaar  ‘02/’01  -28 kg wist Savannah Kramer van jv ’t Höfke Diepenheim beslag te leggen op de eerste plaats. Bij de meisjes geb. jaar ‘02/’01  -36 kg. behaalde Kim van Oers jv ’t Höfke Neede ook de eerste plaats. In de categorie meisjes geb. jaar ‘00/’98 -44 kg behaalde Maaike Massop
(Neede) een tweede plaats.

Dyllan GeraerdsThesingh (Neede) uitkomend in de categorie jongens geb. jaar ‘00/’98 -38 kg behaalde hier de eerste plaats. Ook een eerste plaats was er voor Niels Roeseler (Neede) uitkomend in de categorie jongens  geb. jaar ‘00/’98 -38 kg. Bij de jeugd jongens geb. jaar ‘00/’98 -30 kg behaalde Sam van Dijk (Neede) de tweede plaats. In de klasse junioren geb. jaar ‘94/’92 -73 kg. behaalde Kevin Bijkerk (Neede) de vierde plaats.

Bij de senioren in de klasse +81 kg wist Robert Hengeveld beslag te leggen op de eerste plaats.

[nggallery id=683]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven