Badmintonners klaar voor ‘Blackminton’

EIBERGEN – Vrijdag 20 november organiseren de badmintonverenigingen uit Ruurlo, Borculo en Eibergen het eerste ‘Blackminton’-evenement in de gemeente Berkelland. Deze unieke badmintonavond wordt gehouden in de Pickerhal.

De entree is gratis. De zaal is open voor iedereen en rackets zijn aanwezig. Er wordt gespeeld in een donkere zaal waarin grote blacklights zijn opgehangen. Hierdoor zullen lijnen, netten, shuttles en natuurlijk de spelers in spectaculaire, fluorescerende kleuren oplichten.

De avond start om 19.00 uur voor jeugdige spelers waarna om 20.00 uur (in normaal licht) een demonstratiewedstrijd zal worden verzorgd. Aansluitend is er weer voor iedereen tot 23.00 uur de gelegenheid ‘Blackminton’ te spelen.

DJ Koen zorgt de hele avond voor muzikale ondersteuning. BC Ruurlo, BC Babo en BC Yapton nodigen u hierbij van harte uit een lichtgevende shuttle te komen slaan en deze magische avond met ons mee te beleven. De entree is gratis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven