Dierenhouders tonen mooiste kleindieren

EIBERGEN – Dierenhouders uit de regio die aangesloten zijn bij kanarie- en exotenvereniging De Berkel en kleindierensportverening Nut en Sport hebben afgelopen zaterdag en zondag hun dieren getoond tijdens de jaarlijkse vogel- kleindierenshow in de Pickerhal.

Vrijdag zijn alle dieren gekeurd door erkende keurmeesters. Bij Nut en Sport vielen de volgende mensen in de prijzen: Jos Lepping, mooiste konijn (Rode Nieuw-Zeelander), Bennie Beusink, jeugdklasse konijnen (Vlaamse reus), Gerjan Fockers, mooiste konijn jeugdlid (Tan), Gerard Vos, mooiste duif (Italiaanse meeuw), Peter Wolters, mooiste dwerghoender (Wyandotte), Magré Kerkemeijer, mooiste watervogel (mandrijneend), Geer-Jan Jeursen, mooiste hoen jeugdlid (Barnevelder kriel).

Beide dagen werden door het publiek goed bezocht. De kleindierensportvereniging had 243 dieren tentoongesteld. Bij de vogels waren dat er 290. Voor de prijswinnaars van De Berkel klik hier.

[nggallery id=760]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven